Hvad kan vi?

Vi udføre også alle specialopgaver vi får. Det kunne f.eks. være:

Du har knækket din USB pind, med alle eksamensopgaver på?  – Vi har lavet meget som andre havde opgivet!
Kom forbi med den, så giver vi en gratis vurdering af om den kan laves.

Er dit TV bare helt sort, uden billede?  – Vi skifter mange kondensatorer i Samsung´s fjernsyn!

Er din billetscanner, brødrister, fjernbetjening eller andet elektronik gået i stykker?  – Vi laver det meste der kan sættes strøm til.

Jo mere speciel, eller underlig opgaven er, desto sjovere er den for os!

33 Comments

 1. Hej.
  Efter jeg har opdateret min Iphone 4S med iOS 8,0,2 er der rigtig mange spillelister der ikke bliver synkroniseret. Der er kun 207 sange der kan høres på telefonen selvom der i Itunes står 1392 sange. Ud for de “manglende” spillelister står der “ingen sange” Jeg vil høre om det er noget I kan hjælpe mig med?
  mvh Julie Lykke Krogh

 2. Min datter har tilføjet et skærmlås på hendes Sony Xperia L, og denne kode kan hun ikke huske. Er det noget som I kan løse? Vi er ved at tabe modet efter mange hundrede forsøg…

  Venligst,
  Erik

  • Hej Erik. Det intet problem. Desværre mister telefonen alt brugerdata. Dvs hendes fotos osv forsvinder. Medmindre det ligger på et hukommelseskort.
   Prisen er 150 kr

 3. hej jeg har en sony xperia m2 som jeg har fået i gave fra Bosnien når jeg tænder den her i dk er det ikke forbindelse elller netværk kan man åbne den til de danske netværk

  hilsen sanela

  • Hvis den ikke siger noget med “ugyldigt sim kort” så lyder det ik til den er sim låst. Så skal jeg have telefonen i hånden for at vide hvad fejlen så kan være. Kom forbi med den endag.

 4. hej jeg vil hører om i kan klare en PS3 Downgrade ?? eller ved hvor jeg kan få det gjort i Aalborg Området

 5. hi,my phone has a broken screen.would you fix it?how much would it cost to put another screen new or old? its samsung SIII mini.

 6. Jeg sidder med min kærestes iPhone 4 som desværre er sim låst, hun har nu en anden telefon i brug, er det muligt at låse telefonen op uden tilhørende sim kort? Og prisen? 🙂

  • Det kommer lidt and på hvem den er låst til. Danske selvskaber er 150 kr. Udenlandske variere i pris.
   Du kan sende mig dens IMEI nummer, så kan jeg se hvad land den er fra.

    • Og det nummer gav desværre intet resultat. Så skal du nok forbi med telefonen.
     Vi har en kontakt som altid kan se hvad operatør imei tilhøre. men den service koster 100 kr. Så ved vi hvertfalde hvem har låst den.

 7. Jeg har forsøgt at nulstille min ip6 til ‘fabriksindstillinger’, så frøs den fuldstændig….har derefter forsøgt at holde on/OFF knappen og Homeknappen nede, hvorefter den fryser HELT efter nogle sekunder opdatering. Nu er den helt død…… HJÆLP 🙂

 8. Hej unlocking.

  Ville i kunne skifte et batteri i en HTC one M7
  og i så fald, hvad ville prisen så være.?

  Hilsen Niklas.

 9. Hej
  Jeg har en iPhone 5 som genstarter konstant efter at den har fået nyt batteri? Er det noget I kan hjælpe med?

 10. Hej Unlocking!
  Jeg ville høre om i køber brugte iphones?
  Jeg har en iphone 5s med deffekt skærm og touch, derudover er der ikke noget galt med den.. Det er en 16GB og hvid

  • Hej Frida. Jo det gør vi, men vil være ærlig at sige jeg tror du får flest penge ved at sælge den privat. Jeg kan kun komme med en pris hvis jeg ser telefonen fysisk. Mvh Daniel

 11. hej .. ville høre om i også kan montere screen protection film på en samsung galaxy s7 edge ?

  på forhånd tak

  • Hej, ja det vi sagtens. Det er ret dyrt, da skærmen skal af for man kan komme ind til stikket, og den er så tynd, at 9/10 gange går den i stykker. Skærmen koster 1200kr i indkøb, så prisen vil være 1600 kr ialt hvis det sker, ellers 600kr hvis den holder, og det er selvfølgelig også altid vores mål, da vores fortjeneste er væk hvis skærmen ryger.

  • Det kan vi sagtens, men vi fik desværre besked fra vores leverandør forleden, at der kan gå op til 8 uger før der kommer en ny sending fra Sony.

 12. Hej.
  Kan i montere en 1TB SSD harddisk i en 27″ iMac fra 2009 ?
  Hvad vil prisen være inkl SSD disk?

  • Det kan vi sagtens, men prise afhænger af hvilken SSD du vælger, de er på lager fra 120gb til 500gb, ring venligst på 3022 9000 for mere info.

   MVH
   Thomas
   Unlocking.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *