iPhone Reparation Aalborg

Har uheldet været ude og er din iPhone gået i stykker? Vi hjælper med reparation af alle iPhones og bruger kun originale Apple dele. Selvom man kan købe kopier der f.eks. er mærket med ‘A kvalitet’, så kan det ikke hamle op med Apples egne reservedele.

Vi hjælper bl.a. med udskiftning af sluk/tænd knap, andre knapper, udskiftning af touch, skærm, bagside og lignende. Vi kan også fikse kameraet, jackstik og bundstik.

Vi reparerer selvfølgelig også iPads og kan udskifte de samme ting som på iPhonen. Se priser på reparationer her.

21 Comments

 1. Hej Thomas!

  Min bedre halvdels front-glas, på hendes Sony Xperia Z, er gået i stykker. Skærmen ser ikke ud til at fejle noget. Kan det laves? Og hvor meget koster det?

  Mvh.
  Thomas

  • Ja men det vil desværre nok være for dyrt at lave på. Prisen vil være 800 kr. Det syntes jeg ikke kan svare sig

 2. Hejsa, jeg har en Samsung galaxy s5, hvor skærmen er gået i stykker – altså ikke kun glasset, er det noget i kan fixe og hvad vil prisen være?
  Mvh Michelle .

  • Hej Michelle. Hvis du ikke har fået svar, så er prisen enten 1300 kr, eller 1900 kr
   For 1300 kr, skrifter jeg skærm og glas originalt, så alt virker igen. For 1900 kr, skifter jeg den efter Samsungs specifikationer, så mobilen stadig er vandtæt. Det betyder ny skærm, ramme, skruer, loctite.

 3. Hej. Min IPhone 5s fik i foråret en vandskade. Mobilen blev fikset på uautoriseret værksted hvor visse dele blev udskiftet. Alt i mobilen fungerer upåklageligt, pånær Touch-id som jeg ikke kan få adgang til. Jeg TROR det er den oprindelige og originale home knap der er monteret. Har googlet og fundet frem til at hvis knappen er blevet skiftet så vi Touch-id aldrig komme til at fungere igen. Kan mit touch-id repareres? Mvh Jesper

  • Hej, nej hvis home knappen har været skiftet, så kan touch-id aldrig komme til at virke. Det er noget med sikkerheden at gøre. Så snart telefonen opdager der har været pillet ved dens touch sensor, eller den mangler den gamle, så slår den fra. Egenlig meget smart, umuligt at hacke feks.

 4. iPhone 6 plus:
  Det er ikke kun skærmen der er gået i stykker, der også noget indeni som er. Altså man kan ikke trykke på skærmen. Telefonen er sådan helt is kold, men når den så kommer i varme, kan man lige pludselig godt trykke, men den bliver bare hurtig kold igen, også kan man ikke…

 5. Hej,oplader stikket i min datters htc one X er i stykker. Den tager ikke strøm fra stikket. og opladeren virker. er det noget I kan fikse og hvad ville prisen ca. være..?

 6. Hej Unlocking

  Jeg har en Sony Xperia Z3 Compact, hvor jackstikket er i stykker. Er det noget, I kan fikse, og hvad vil prisen eventuelt være?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *